onsdag 14 november 2012

Evakueringen fortsätter

Då var det dags för rektorer, administratör och vår skolsköterska att packa sina pinaler och flytta in i en paviljongdel. Snart är alla utflyttade. Det är bara bamba som saknas.

                    Robin passar på att ta sig en liten tur med sparkcykeln och beskådar dagens händelser.
                     
     Ella är ute och letar efter motiv till vårt nya tema "hemliga bilden". Det finns oändliga motiv, men Havsörnarna är skickliga på att minnas detaljer från vår närmiljö, och gissar oftast rätt när bilderna presenteras.
Det kan vara en liten risk när man vänligt vill heja på någon runt om på skolgården, det blir lätt att ett gömställe avslöjas. Men inga sura miner för det, bara ett litet ljud, schyyy... Skolgårdens förändring inbjuder till kurra gömma lekar. Aldrig någonsin har de lekarna varit så populära.
Här tar Ella hjälp av kompisen Alva för att få till ett spännande motiv av hennes hand.Det gäller att ha lagom avstånd och att få till en skarp bild som visar de detaljer man vill.
Det är väldigt bra att kunna direkt kunna se bilden och diskutera resultatet.
   Här är vår glade Albin från Klubben.
     Färglada alster som ska skulpteras till graffiti, kanske inspiration från skapande skola?
    Annie framställer en digital bild med hjälp av smartboard. Ett rikligt arkiv med bilder finns i programmet, och hästar av olika slag finns att välja på. Lycka!

Vi fick besök av en stilig viking. Han lånar en långpanna till kvällens föräldrapresentation.
I väntan på mellanmålet kan man ju gå lite balansgång!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar